Tarieven alarmspecialisten

Een overzicht van de kosten en tarieven van alarmspecialisten. Lees meer over het uurtarief van een alarmspecialist en het tarief voor elke dienst die een alarmspecialist rekent.

Vergelijk 4 alarmspecialisten in jouw regio en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

  • Vergelijk tot 4 offertes
  • Gratis en vrijblijvend
  • Lokale vakmannen
  • Bespaar tot 40%
Gratis alarmspecialisten vergelijken

De tarieven van alarmspecialisten

Je bent een zoek naar een alarmspecialist voor bijvoorbeeld Het installeren van een bekabeld uitgebreid alarmsysteem of Het installeren van een draadloos uitgebreid alarmsysteem ? Dan wil je natuurlijk eerst weten wat het tarief is van alarmspecialisten voor het werk dat ze doen.

Op deze pagina lees je meer over het uurtarief dat alarmspecialisten rekenen per dienst. Ook lees je welk tarief je kan verwachten voor de verschillende werkzaamheden die een alarmspecialist rekent per project . Het gemiddelde uurtarief van een alarmspecialist is €61.50.Dit tarief is een landelijk gemiddelde. Wil je nu gelijk weten welk tarief een alarmspecialist zal rekenen in jouw regio? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend prijsopgaven aan via ons offerteformulier, hier vraag je in 1 keer meerdere aan bij alarmspecialisten uit jouw regio. Zo kan je op je gemak de tarieven vergelijken om tot de beste deal te komen met het scherpste tarief! Ga naar de pagina aanvragen om een aanvraag voor prijsopgaven te doen.


Tarief alarmspecialist werkzaamheden

Voor elke dienst kan de alarmspecialist een ander tarief rekenen. Hieronder vind je een overzicht van alle diensten die alarmspecialisten leveren. Ook zie je hieronder een overzicht van het tarief van alarmspecialisten per dienst met het minimale tarief en het maximale tarief dat je kan verwachten wanneer je gebruik maakt van de diensten van een alarmspecialist.

DienstTarief min.Tarief max.
installeren bekabeld basis alarmsysteem€600.00€1200.00
installeren bekabeld uitgebreid alarmsysteem€700.00€1600.00
installeren draadloos basis alarmsysteem€300.00€800.00
installeren draadloos uitgebreid alarmsysteem€600.00€1200.00
installeren hybride alarmsysteem€400.00€1000.00
installeren camerabeveiliging€500.00€2000.00

Uurtarief alarmspecialisten

Aan de hand van het uurtarief van een alarmspecialist kan u een goede schatting maken van de die je kan verwachten. Het gemiddelde uurtarief van een alarmspecialist is €61.50. Dit tarief is een goede indicatie van het gemiddelde tarief dat een alarmspecialist hanteert. Wanneer je alarmspecialisten gaat vergelijken is het aan te raden om te informeren naar het uurtarief van de alarmspecialist om vervolgens de uurtarieven van de alarmspecialisten naast elkaar te zetten. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het totale kostenplaatje.

DienstUurtarief min.Uurtarief max.
installeren bekabeld basis alarmsysteem€40.00€80.00
installeren bekabeld uitgebreid alarmsysteem€40.00€80.00
installeren draadloos basis alarmsysteem€40.00€80.00
installeren draadloos uitgebreid alarmsysteem€40.00€80.00
installeren hybride alarmsysteem€40.00€80.00
installeren camerabeveiliging€50.00€100.00

Tip: Vergelijk tarieven alarmspecialisten

Door de tarieven van alarmspecialisten te vergelijken krijg je een goed beeld van de kosten die je kan verwachten. De kosten kunnen per alarmspecialist behoorlijk uiteen lopen en het is niet altijd direct duidelijk waar het verschil in zit. Daarom raden wij aan om eerst offertes aan te vragen bij alarmspecialisten. Met de verschillende offertes kan je vervolgens makkelijk de tarieven vergelijken. Via de pagina aanvragen ontvang je met 1 aanvraag 5 offertes van alarmspecialisten uit jouw regio. Geheel gratis en vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Probeer het nu zelf en bespaar tot wel 40% op je in nog geen 2 minuten tijd.

Vergelijk prijzen van alarmspecialisten in jouw regio en bespaar tot 40%!

  • Gratis en vrijblijvend
  • Lokale vakmannen
  • Vergelijk tot 4 offertes
  • Bespaar tot 40%