• Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Een overzicht van veelgestelde vragen op alarmspecialisten.nl.


Hoe kan ik mijn alarmspecialist toevoegen aan alarmspecialisten.nl?

U kunt uw alarmspecialist toevoegen aan alarmspecialisten.nl wanneer u een alarmspecialist bent en geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel. Ga naar de pagina alarmspecialist aanmeldenen vul uw kvk-nummer in. In de daaropvolgende stap kunt u uw gegevens aanpassen.


Hoe kan ik mijn alarmspecialistsgegevens aanpassen?

Wanneer uw alarmspecialist wordt weergegeven op alarmspecialisten.nl kunt u de alarmspecialistsgegevens aanpassen. Ga naar uw alarmspecialistspagina op alarmspecialisten.nl en klik op de knop is dit uw bedrijf?. Deze knop brengt u naar de pagina om uw alarmspecialistsgegevens aan te passen.


Hoe kan ik mijn alarmspecialist verwijderen?

U kunt zelf uw alarmspecialistsprofiel verwijderen van alarmspecialisten.nl door uw profiel op privé te zetten. Ga naar uw alarmspecialistspagina op alarmspecialisten.nl en klik op de knop is dit uw alarmspecialist?. Deze knop brengt u naar de pagina om uw alarmspecialistsprofiel te verwijderen. U kunt ons ook een bericht sturen via het Contactformulier, vermeld in het bericht altijd het kvk-nummer of de alarmspecialistspagina die u wilt verwijderen.